Un final d’aniversari complet

Les vacances d’estiu ens van carregar “les piles” i el setembre, mentre els Diables preparaven el seu correfoc de Festa Major i l’Esplai matriculava per al nou inici de curs, va ser un mes frenètic de final d’obres a la casa, de repassar detalls, de netejar tot el que s’havia embrutat, de llençar andròmines que s’havien anat acumulant de temps i temps… Fins i tot, un cop el pati va estar net de la pila de trastos vells, ens vam dedicar a talar arbres perjudicials que cada vegada eren més alts i a plantar per tot el voltant del pati perquè aquest espai també lluís com la resta de la casa.

Nervis i més nervis, però finalment vam arribar al 3 d’octubre, la tarda en què vam fer la jornada de portes obertes per ensenyar a tothom com havia quedat el nostre local amb les reformes de les sales, la façana rehabilitada i la nova distribució de l’espai. Vam convidar tothom, fins i tot la resta d’entitats de la vila, algunes de les quals van venir, perquè volem obrir la nostra entitat a tothom, tant a qui se’n vulgui fer soci com aquella entitat que vulgui engegar una activitat amb nosaltres.

I el 25 d’octubre vèiem una altra estrena: l’exposició dels 60 anys de la nostra entitat. Recull d’informació elaborat per la Montse Fisas i el Quim Expósito, amb el disseny del Sergi Sarrià, l’exposició ha significat un viatge per aquests 60 anys, des del moment de preponderància de les sardanes, amb les quatre colles de l’entitat i els nombrosos concursos als quals s’assistia, a l’aparició de l’Esplai (1981) i la Colla de Diables (1989), passant pel munt d’activitats que s’han organitzat i els actes en què s’ha col·laborat.

Però la vida continua i aquell mateix dia celebràvem el Dia del Soci, durant el qual vam lliurar les insígnies als socis que complien 25 i 50 anys amb l’Agrupa. Esperem poder continuar celebrant-lo 60 anys més… com a mínim!

Compartir.