Seccions de l’Esplai

 

01Els MENUTS estem ajudant el Peter Pan en les seves aventures, però primer de tot haurem de conèixer tots els éssers que habiten a l’illa del País d’Esplai o Res amb l’ajuda del Tic Tac!

02Els PETITS vam anar de colònies a Begues i buscant pel bosc vam trobar uns collarets on sortien els nostres dos nous amics aquàtics: el Taronjet i el Maruhito. També, amb l’ajuda de l’Abd-Al-Salam descobrirem moltes coses del Sàhara!

03Els MITJANS hem començat un nou curs amb les piles ben carregades. Un personatge ben estrany ens ha fet arribar un vídeo codificat i entre tots i totes, treballant en equip i cooperant, hem aconseguit desxifrar-lo. Sembla que aquest serà el primer de molts missatges que ens conduiran a un llarg i inoblidable viatge. Potser necessitarem la vostra ajuda, estigueu atents!
Mentrestant, esperem amb il·lusió la propera sortida. Què ens trobarem???

04Els MIG-GRANS som uns aventurers i aquest any hem decidit viatjar pel món a descobrir noves cultures. De moment, ja hem celebrat els jocs olímpics a Grècia, hem ballat i cantat cançons escoceses –sempre ben vestits amb les nostres faldilles i gaites típiques del país– i hem descobert les tres religions monoteistes que estan sent font de molts conflictes a Orient Mitjà. Fa dues setmanes vàrem viatjar a Turquia, des de Vilafranca, on vam passar dos dies genials.

05Aquest any, els GRANS som els Grans Pensadors i durant tot el curs tractarem diferents temàtiques cada mes: cohesió, consumisme, gènere, economia… A més a més, el cap de setmana del 28 i 29 de novembre vam anar a fer una visita als joves de la nostre edat de l’esplai Guaita’l, d’Alella. Vam passar un cap de setmana únic que va acabar amb un dinar a la platja!

06La secció de GANÀPIES, formada per joves de 13 anys, estem gaudint d’un any molt entretingut! Hem anat a passar un cap de setmana a Vilafranca i hem fet dinàmiques sobre la participació, el treball en equip i la diversitat cultural. Per al cap de setmana del 12 de desembre, vam proposar que cadascú porti un amic o una amiga i així serem més colla. Si teniu entre 12 i 13 anys i voleu provar la nostra secció, endavant! Ens espera un any ple de sorpreses!!!

07A JOVES I hem començat amb molta energia aquest curs. Tenim moltes propostes i projectes per a aquest estiu i ho decidirem de la manera més assembleària possible. Estem molt entusiasmats per al que pugui sortir. Esperem acabar l’any amb un gran somriure a la cara i experiències inoblidables.

08Els JOVES II hem començat el curs amb moltes ganes i hem fet un primer trimestre amb activitats de tot tipus, com reflexions, gimcanes, campanyes econòmiques, cuina i moltes coses més. També marxarem un cap de setmana a Sallent a fer un intercanvi amb l’Esplai d’allà. En tenim moltes ganes!

Compartir.