Sardanes durant el novembre

El dia 6 de novembre es va celebrar al Parc del Pou d’en Fèlix el 13è Aplec d’Esplugues de Llobregat, amb bona participació de sardanistes, entre els quals un grup de la nostra Agrupa. Hi van participar tres cobles: La Principal del Llobregat, la Ciutat de Cornellà i la Jovenívola de Sabadell. Hem de ressaltar que en les sardanes de deu tirades, la festa va resultar molt lluïda.
La setmana següent, el diumenge 13, va ser el torn de la celebració del 37è aniversari dels Amics de la Sardana de Cornellà i ho van festejar al Parc de Can Mercader, del mateix Cornellà, amb una doble ballada de sardanes i les cobles La Principal del Llobregat i la Ciutat de Cornellà. L’Agrupa també va fer costat a la resta de sardanistes que hi van assistir.
I encara vam tenir un tercer diumenge sardanista. El diumenge 20, a Sant Vicenç dels Horts es va celebrar el 14è Aplec de Sardanes a la pista de l’Escola Joan Joncadella. A l’entrar s’oferien entrepans gratuïts per tenir més energia per ballar i vam poder escoltar les cobles Ciutat de Terrassa, La Principal del Llobregat i Sant Jordi-Ciutat de Barcelona. L’Aplec va durar de les 10 del matí fins a les 2 del migdia i, com sempre, l’Agrupa també hi va col·laborar.
aplec-esplugues-4 aplec-esplugues-6 aplec-s-vicens-014-2016 can-mercader-2

Compartir.