L’Esplai celebra el seu 35è aniversari

Després d’un matí en què uns quants equips van disputar les proves d’una gimcana, el pati de l’Escola el Palau va veure com es muntaven unes carpes i es paraven taules i cadires per a poc més d’un centenar de nens, nenes, mares, pares i, sobretot, monitors i monitores per poder menjar els macarrons de diferents gustos que la Pili Aguilar va cuinar per a tothom. Amanides, beguda i cafès van ser els complements del dinar.

Abans, però, s’havien repartit els premis a la millor portada (del Sergi i la Xènia, tots dos monitors) del cançoner refet i completat amb motiu de l’aniversari i a la resta de portades interiors que separen diferents tipus de cançons: el Pau Carretero i el seu pare, la Montse Canals, el Marçal Sàbat, el Pau Arcas en nom de la seva germana Maria, l’Anna del Mas i els mateixos Airald, Adrià i Lluc, que havien coordinat tot el cançoner.

La sobretaula va seguir aquest to musical i va consistir en un concert per part de monitors i monitores de l’Esplai que va fer les delícies dels assistents, actius participants també en molts moments de l’acte. El temps ens va respectar la celebració i es va poder allargar fins ben entrada la tarda.

Per molts anys més, Esplai!

Compartir.