JA TENIM LA FESTA DE LA PRIMAVERA AQUÍ!

L’Agrupa comença a celebrar la seva Festa de la Primavera aquest dissabte vinent a les 10 h del matí. Ben d’hora, la nostra Colla de Diables de Molins de Rei “l’Agrupa” muntaran unes parades a la plaça del Palau perquè tothom qui ho vulgui es pugui convertir en un diable. Màscares, tatuatges, roba, artilugis… trobareu de tot per ser TOT UN DIABLE DE L’AGRUPA!

A les 2 h del migdia, el pati de l’Escola el Palau serà el centre del dinar que la COFA (Comissió de Famílies de l’Esplai) ha organitzat per a tots aquells socis i sòcies que hagin comprat el tiquet per assaborir mongetes amb botifarra o menú vegeterià. A més, hi haurà concurs de postres.

En acabar de dinar. jocs de sobretaula, música i danses arrodoniran l’estona fins a les 6 h de la tarda, quan començaran les sardanes a la plaça del Palau amb la Cobla Ciutat de les Roses.

Mentrestant, els petits diables de la nostra colla i els de la colla convidada berenaran per agafar forces per al correfoc que començarà a 2/4 de 9 h del vespre des de la plaça de l’Ajuntament. Per primer cop, totes les colles de foc de la nostra vila s’ajuntaran per celebrar la nostra Festa de la Primavera!

Comptem amb vosaltres!

Compartir.